Stockholm

I Tensta erbjuder vi 532 ljusa och välplanerade hyreslägenheter från 1 rok på 34 kvm upp till 5 rok på 128 kvm. Lägenheter finns i tre- och sexvåningshus - samtliga med balkong. Hiss finns i de högre husen. Öppen höghastighetsfiber och elektroniskt passagesystem är installerat i fastigheterna. Gårdarna är renoverade och här finns lekställning, bänkar och grill. I bostadsområdet finns lekplatser, mindre grönområden och förskolor.

Omgivning:

Nära till grönområden såsom Spånga By med en fin 4H-gård och Järvafältet med bra motionsspår. Gångavstånd till Spånga IP med fotbollsplaner, ishall och utegym. Här har du gångavstånd till Tensta centrum, tunnelbana, skola och idrottsplats samt närhet till Järvafältet och granne med Kista Science City. Det går även direktbussar till Stockholms universitet och till pendeltåg på Spånga station.

Kommunikationer:

Tensta har två tunnelbanestationer, Tensta station och Hjulsta station. Flera olika bussar som bl a går till Stockholms Universitet, Kista Centrum, Vällingby Centrum och Spånga Centrum. I Spånga Centrum finns  pendeltåg och ännu fler bussar,  bl a till Brommaplan.

Service:

Nära till Tensta Centrum med ett 30-tal butiker. Där finns apotek, post, dagligvaror, mode, restauranger, tandläkare mm. Här finns också gym och simhall. Det tar ca 15 minuter att gå till Spånga Centrum (finns även bussar som tar några minuter, se ovan) där det finns fler mataffärer, restauranger och mysiga småbutiker.

Det finns både privata och kommunala dagis och skolor i närområdet. Här finns också Tensta Konsthall med olika utställningar.

Våra hyreslägenheter finner du på Risingeplan 4-32 och Hyppingeplan 4-31.