Stenkulla

I Stenkulla, 2,9 km nordöst om centrum, finns våra lägenheter på Jupitervägen. Stenkulla kännetecknas av en blandad bebyggelse med flerbostadshus, enfamiljshus och radhus. I omgivningen finns bl.a. livsmedelbutik, gym, bageri, mindre butiker samt restaurang/pizzeria. Förskola och grundskola finns i området. Motionsområdet Ekensberg gränsar till området. Lekvänliga och trafiksäkra innergårdar finns i området. Här bor både barnfamiljer och äldre.

Området Stenkulla ligger i tätortens östra del och erbjuder ett bekvämt boende. I området finns bland annat livsmedelsbutik, kiosk och restaurang/pizzeria. 10 minuters cykeltur till stan eller hamnen. Motionsområdet Ekensberg angränsar.

Inom området finns lekvänliga och trafiksäkra innergårdar. Förskola och grundskola ligger i angränsning. I Stenkulla är många av våra hyresgäster barnfamiljer, vilket inte är så svårt att förstå. Här erbjuds goda möjligheter till ett lugnt och tryggt liv för stora som små.

Här finns lägenheter för alla - alltifrån kvadratsmarta ettor till generösa fyror i 9 våningshus och låghus med 4 våningar - samtliga med hiss. Bredbandsuttag finns i samtliga lägenheter.