Isaksdal

I Isaksdal, 1,7 km utanför Nyköpings centrum och i anslutning till Ekensbergs stora och välvårdade friluftsområde, hittar du våra lägenheter på Solbergavägen. Här har vi två hus på fyra våningar med en mellanliggande fin, stor innergård med flera lekplatser. Vi erbjuder alltifrån kvadratsmarta ettor till generösa fyror. Bredbandsuttag finns i samtliga lägenheter.

Nyköping ligger vid kusten söder om Stockholm. Det tar cirka en timme att pendla med tåg till och från Stockholm. På pendelavstånd ligger också Norrköping, Linköping och Oxelösund. Tack vare Stockholm Skavsta Flygplats, Sveriges tredje största flygplats, är det lätt att ta sig ut i Europa härifrån.

Nyköping grundades år 1187 och är en av Sveriges äldsta städer. Idag är Nyköping en tillväxtkommun med ökande befolkning. Här finns restauranger, ett stort utbud av butiker och kultur. Vid södra och norra infarterna ligger flera större shoppingcenter, praktiskt för dig som ska till landet eller passerar med bil. Här har du också skärgården inom räckhåll med många öar och vacker natur.