Hässleholmen

Hässleholmen är ett barnvänligt område med naturen nära inpå. Här erbjuder vi lägenheter med allt från ett till fem rum och kök, som alla ligger i 2-4 våningshus. Här har du närhet till naturen och vandringsleder omkring exempelvis Kypesjöarna samt stora grön- och parkområden i anslutning till bostadskvarteren. I anslutning till Hässle torg finns bland annat Netto, frisörer, pizzeria, medborgarkontor, bibliotek samt Hässlehus fritidsgård. 

I Hässleholmen finns Bodaskolan (förskola till årskurs 9) samt Fjärdingsskolan (förskola till årskurs 6). På flera håll i stadsdelen finns bastu och tennisbanor. Det är också nära till Boda idrottsplats.

Hässleholmen ligger i öster om Borås med cirka 3,5 km till centrum. Med cykel tar det cirka 10 minuter. Det är tät busstrafik mellan Hässleholmen och Centrum, se Västtrafiks hemsida www.vasttrafik.se, via närliggande busshållplatser längs Åsvägen.

Hässleholmen ingår i stadsdelsförvaltningen Öster, en av Borås Stads tre stadsdelsförvaltningar, se Borås Stads hemsida www.boras.se för information om förskolor, skolor samt fritidsverksamhet.

Du finner våra hyreslägenheter på

  • Marklandsgatan
  • Solvarvsgatan